stageedimotomea@yahoo.gr

9.8.10

ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE. ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2η

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
συνεχιζοντας το προηγουμενο αρθρο θελω να τονισω οτι ο πολεμος σε "μερικες" υπηρεσιες για την επιστροφη μας με ασφαλιστικα μετρα καλα κρατει, η συμπεριφορα των αρμοδιων προϊσταμενων και υπαλληλων σε καποια σημεια εχει ξεφυγει. Συναδελφοι, θα ηθελα να σας τονισω οτι πρεπει να κανουμε υπομονη και κουραγιο, κανουμε την δουλεια μας κανονικα και υπογραφουμε σαν εργαζομενοι τον φορεων μας, εννοω αυτους που εχουν γυρισει με ασφαλιστικα, με τον ΟΑΕΔ δεν εχουν αλλη σχεση, ειστε εργαζομενοι των φορεων σας. Καλο κουραγιο. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ.

Συνεχιζοντας θα ηθελα να επισημανω επι τον πλειστον, οτι αρκετοι Δημαρχοι, Διευθυντες, Προϊσταμενοι, μονιμοι εργαζομενοι, συμπαραστεκονται στα stage και σε ολους τους συναδελφους με ολες τους τις δυναμεις. Εγω διαβασει και ενημερωνομαι καθημερινα, οτι δημαρχοι, αρχοντες δημοτικων συμβουλιων, προϊσταμενοι, συνδικαλιστες φορεων, υπαλληλοι συμπαραστεκονται στους συναδελφους εργαζομενους stage στα δικαστηρια τους με "παθος" και "πιγμη". Δινουν ολες τους τις δυναμεις για να δικαιωθουμε, και να μονιμοποιηθουμε.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝΕ, ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ STAGE ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ. ΑΜΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ.
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ(ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ), ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ "Α" ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΣΕΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.





ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ STAGE, ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ 23/9/2010 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. (ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝ, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010. ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ!!!!!
Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :