stageedimotomea@yahoo.gr

31.8.10

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ( STAGE ) Ι.Κ.Α.

Η 23η Σεπτεμβρίου,πλησιάζει.Βάζουμε στην άκρη την παραφιλολογία και τις φήμες για δήθεν αναβολή της κινητοποίησης λόγω αναβολής της δίκης.Είτε ζητήσει και πάρει αναβολή η δικηγόρος της υπόθεσης στον Αρειο Πάγο,είτε όχι εμείς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Θα δώσουμε το παρόν,να δείξουμε στη νεοφασιστική κυβέρνηση του Τσολάκογλου (Γιωργάκης) ότι δεν μας πτοεί η αντεργατική και αντικοινωνική πολιτική των ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ!!!

Οι εντολοδόχοι της τρόικας και του ΔΝΤ,ήδη επηρεάζουν τους δικαστές της ολομέλειας του Αρειου Πάγου,για να βγάλουν αρνητική απόφαση.Τους τάζουν θέσεις σε ανεξάρτητες αρχές και οργανισμούς,όπου δε θα κάνουν τίποτα και θα παίρνουν χρήματα χωρίς να προσφέρουν καμμιά υπηρεσία (ΑΣΕΠ,ΟΠΑΠ,ΔΕΗ,ΟΤΕ κ.α.)

Σε μας δε τάζουν τίποτα.Κορόιδα είναι?Αφού ξέρουν τι θα πάρουν από μας.Αυτό που είπε κι ο Ρέππας πρόσφατα.Ανοιχτή παλάμη με τα 5 δάχτυλα, Γιωργάκη.

Την ώρα που ο λαός δεν έχει ούτε cent στη τσέπη του ο Γιωργάκης κάνει αμέριμνος τα μπανάκια του και διορίζει 22 συμβούλους - κοπρίτες με παχυλούς μισθούς.

Να το καταλάβουμε όλοι μας.Μας κυβερνάει ένα καθεστώς χειρότερο από του Παπαδόπουλου τη περίοδο 1967-1974.

Η απάντηση μας πρέπει να είναι στις 23 Σεπτέμβρη ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΜΑΖΙΚΗ !!!

Ηρθε η ώρα να ξεσηκωθεί ο κόσμος,όχι μόνο οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,και να τους διώξουμε με τις κλωτσιές.

Μη βιαστεί κάποιος να μας χαρακτηρίσει ανεύθυνους.Το ψευτοδίλλημα "κάντε θυσίες,μη χρεωκοπήσει η Ελλάδα" στη πραγματικότητα είναι "Λαέ πλήρωνε να μη χρεωκοπήσουν οι τραπεζίτες και οι εργοδότες που χρηματοδοτούν τη κυβέρνηση του Γιωργάκη".

Μόνο όταν χρεωκοπήσουν οι τραπεζίτες και οι εργοδότες ,ο λαός θα γνωρίσει τη πραγματική ανάπτυξη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ-ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :