Η 1η απόφαση "μονιμοποίησης" STAGE στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Η 1η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ! Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ! 18 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΩΝ!!!!

22.12.10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ (ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ.( ΟΛΑ ΤΑ STAGE KAI TA ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΩΓΗ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ )Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΙΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ
Δημοσίευση σχολίου