stageedimotomea@yahoo.gr

4.8.12

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Καλησπερα Συνάδελφοι,
Πριν ακριβώς 4 χρονια το 2008, οταν ξεκινησα αυτο το blog, ειχαμε σαν σκοπο την μονιμοποιηση των συμβασιουχων stage. Αυτα τα 4 χρονια περασαμε παρα πολλα, απο την κοροιδια της ΝΔ και της κυβερνησης Καραμανλη μεχρι την πολιτικη διωξη απο την Κυβερνηση ΠΑΣΟΚ και των γιωργο Παπανδρεου. Μια νεα κυβερνηση ορκιστηκε πριν σχεδον 1,5 μηνα με σκοπο να υλοποιησει αυτα που μας υποσχεθηκε κατα την συναντηση μας με τον πρωθυπουργο το Μαρτιο του 2010, στα γραφεια της ΝΔ στην Θεσσαλονικη. Μαζι μας στο αγωνα για μονιμοποιηση ηταν και ο Βουλευτης Αχαιας Νικος Νικολοπουλος, με το σχεδιο νομου του για μονιμοποιηση και για την βοηθεια που ειχε παρασχει στους συναδελφους στο Νομο Αχαιας.
Ακομα δεν περασανε ουτε 100 ημερες και ο γνωστης του θεματος μας, κ. Νικολοπουλος και κυριως υποστηριχθεις των συμβασιουχων εργαζομενων, διαγραφηκε απο βουλευτης της ΝΔ και απο το κομμα της ΝΔ(ισως). Αυτη η κινηση δειχνει οτι ο κ. Σαμαρας και τα στελεχη της ΝΔ ακομα μια φορα ΕΙΠΑΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ στον Ελληνικο λαο για να του κλεψουνε την ψηφο του, και εμεις σαν προβατα πηγαμε και τους ψηφισαμε μηπως και μεινουμε στο Ευρω. Ειμαστε ηδη χαμενοι με τα ενσημα, τα δεδουλευμενα και τις υποσχεσεις για μονιμοποιηση. Απο 3-5 χρονια πανε στα σκουπιδια των αχρηστων απο τις ζωες μας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Σχετικα με το θεμα STAGE, με την διαγραφη Νικολοπουλου, ο κ. Σαμαρας γινεται ο νεος κ. Παπανδρεου, δηλαδη η πολιτικη διωξη μας συνεχιζεται και απο το κομμα της ΝΔ. Οποιος βουλευτης παραμενει στην ΝΔ ειναι υπευθυνος για την κοροιδια που συντελειται εναντιον των υποσχεσεων του κ. Σαμαρα και των βουλευτων του για μονιμοποιηση μεσω της μοριοδοτησης. Ο κ. Σαμαρας ειναι ο κ. Παπανδρεου δηλαδη ενας τεραστιος ψευτης. Με το θεμα stage δεν προκειται να γινει τιποτα πολιτικα απο την ΝΔ.

Η ΝΔ ΤΟ 2004-2009 ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ!!!!
ΤΟ ΠΑΣΟΚ το 2009 ΜΑΣ ΠΕΤΑΨΕ ΕΞΩ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
και Η ΝΔ το 2012 μας ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ τον κ. Παπανδρεου σορρυ εννοουσα τον κ. Σαμαρα ετσι και αλλιως οι ιδιοι ειναι.
Μακαρι να με διαψευσει ο κ. Σαμαρας αλλα δεν νομιζω, μια φορα ψευτης συνεχεια ψευτης!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ. ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ Κ.Ο ΤΗΣ ΝΔ.ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ STAGE

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ή ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ!ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΗΡΩΑΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!!