ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
Σημερα το απογευμα καθόμουνα στον η/υ βλέποντας ενα ωραιο ντοκιουμαντερ σχετικα με το μελλον μας στο κοσμο.
Εδω ειναι το βιντεο: http://video.google.com/videoplay?docid=-387184764550286718&ei=LxuYS4KQIJ2s2AKzlfH0Aw&q=endgame+greek+subtitles#
Εκανα καποιες σκεψεις σχετικα με την χώρα μας.
1) Χειμώνας 2008-2009, εξεργεση στην Αθηνα για να πεσει η κυβερνηση της ΝΔ
2) Μαιος 14-17. Συναντηση της λέσχης Bildenberg στην Ελλαδα. Ειναι η λεσχη των ισχυροτερων παραγοντων στο κοσμο.
3) Σεπτεμβριος 2009. Η κυβερνηση της ΝΔ παραδινει την κυβερνηση στο Γ. Παπανδρεου και οι 2 ειναι μελοι της λεσχης bildenberg.
4) Ξαφνικα το χρεος της ελλαδος απο 4% εκτοξευεται στο 13%. Ετσι χωρις να υπαρχει λογος.
5) 2010- Η Ελλαδα ενα βημα πριν το ΔΝΤ. Τον χαρο της οικονομιας που εχει καταστρεψει ασιατικες χωρες και λατινικες χωρες.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDENBERG!!!!!!!!!!
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ιδρύθηκε το 1944, όταν εκπρόσωποι 45 χωρών από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στο Bretton Woods για να θέσουν τις βάσεις μιας νέας οικονομικής τάξης, ελπίζοντας να αποτρέψουν την επανάληψη μιας κρίσης τόσο σοβαρής όσο εκείνη της δεκαετίας του ‘30. Στόχος του ΔΝΤ είναι να προωθήσει τη νομισματική συνεργασία σε διεθνές επίπεδο, να διευκολύνει την ισορροπημένη ανάπτυξη και το παγκόσμιο εμπόριο, να διασφαλίσει τη σταθερότητα των ισοτιμιών και να παράσχει πόρους στα μέλη του που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το ισοζύγιο πληρωμών.
Στην πράξη, όμως, η δράση του Ταμείου έχει προκαλέσει σοβαρότατες επικρίσεις. Με έδρα την Ουάσιγκτον και δομή που δίνει στις οικονομικά ισχυρότερες χώρες μεγαλύτερη επιρροή στις αποφάσεις του, το ΔΝΤ κατηγορείται ότι επιβάλλει τα συμφέροντα του Λευκού Οίκου και των δυτικών επιχειρηματικών κολοσσών ανά τον πλανήτη. Επιπλέον, πολυάριθμες μελέτες αποδεικνύουν ότι η εμπλοκή του Ταμείου στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου συνοδεύτηκε στις περισσότερες περιπτώσεις από δραματική αύξηση της φτώχειας και των ασθενειών.
Το ίδιο το ΔΝΤ συγκεντρώνει τα κεφάλαια του χάρη στις τακτικές εισφορές και εγγυήσεις των 186 κρατών-μελών του, με τις ισχυρότερες βέβαια οικονομίες να προσφέρουν τις υψηλότερες χρηματικές εισφορές στο ταμείο, αλλά να έχουν και την ισχυρότερη επιρροή στη στρατηγική και τις αποφάσεις του οργανισμού. Ειδικά οι ΗΠΑ έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο, γεγονός που βεβαίως δεν ικανοποιεί τα κράτη της Ευρώπης, αλλά ούτε τις αναδυόμενες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη που διεκδικούν μεγαλύτερο ρόλο και λόγο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν επιθυμούν την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, καθώς με τον τρόπο αυτό η Ουάσιγκτον θα έχει εμμέσως πλην σαφώς μεγαλύτερη ανάμειξη στα εσωτερικά τής Ευρώπης και τη δημοσιονομική στρατηγική της.
Στις 20 Φεβρουαρίου η εφημερίδα Τα Νέα έγραφε για τις επιπτώσεις της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ: «Αυξήσεις φόρων, με επίκεντρο τον ΦΠΑ, μειώσεις συντάξεων και μισθών, αναμόρφωση Ασφαλιστικού και μεγάλη επιθυμία να καταργηθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός ή σύνταξη βρίσκονται στη βάση των προτάσεων και των δύο πλευρών. Οι ομοιότητες στις θέσεις των δύο οργανισμών δεν γεννούν αισιοδοξία, καθώς η συνταγή του ΔΝΤ, στις χώρες τουλάχιστον της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου εφαρμόστηκε, διευκόλυνε μεν τη χρηματοδότηση του ελλείμματός τους, αλλά ταυτόχρονα τις βύθισε στην ύφεση. Πολλοί φοβούνται ότι αυτή θα είναι η τύχη και της Ελλάδας, αν ακολουθήσει τη ανάλογη συνταγή άγριας λιτότητας που της ζητείται από την Ε.Ε».
Στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία την προηγούμενη Κυριακή έδωσε συνέντευξη ο Arthur MacEwan ομότιμος καθηγητής Οικονομικών και senior fellow στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη. Αναφερόμενος στο ΔΝΤ ανέφερε ότι: «Τα προγράμματα διαρθρωτικής προσαρμογής του ΔΝΤ έχουν κάκιστο ιστορικό. Όπου έχουν εφαρμοστεί έχουν προσφέρει ελάχιστα στην οικονομική ανάκαμψη και πολύ συχνά έχουν συμβάλει σε ακόμα μεγαλύτερη εισοδηματική ανισότητα. Οι ανοησίες πάνω στις οποίες επιμένει το ΔΝΤ ότι πρέπει να βασιστούν οι κυβερνήσεις για να μειώσουν τα ελλείμματά τους σε περιόδους ύφεσης αποτελούν μια συνταγή αποτυχίας. Είναι ακριβώς το αντίθετο από το είδος των πολιτικών που έχουν βοηθήσεις τις πλούσιες χώρες να βγουν από ύφεση. Ο αντίκτυπος των πολιτικών του ΔΝΤ στη συνολική ζήτηση είναι φρικτός από μόνος του, αλλά αυτές οι πολιτικές εφαρμόζονται συχνά πάνω στις πλάτες των πλέον ευάλωτων μελών της κοινωνίας. Επιπλέον, τα προγράμματα διαρθρωτικής προσαρμογής του ΔΝΤ ρίχνουν τις χώρες στις οποίες εφαρμόζονται ακόμα πιο βαθιά στα νερά μιας νεοφιλελεύθερης οικονομίας, περιορίζοντας έτσι σημαντικά τις ικανότητες των κυβερνήσεων να θέσουν σε εφαρμογή αποτελεσματικές πολιτικές οικονομικής ανάπτυξης».
Τέλος η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ισοτιμία δημοσίευσε αφιέρωμα με τις καταστροφικές συνέπειες των παρεμβάσεων του ΔΝΤ
Τι εχει κανει το ΔΝΤ στις χωρες τις οποιες δανεισε:
Οι παρεμβάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
Ασιατική κρίση (1997-1998: ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ) Την ώρα που το ντόμινο της ασιατικής κρίσης απειλεί να φτάσει μέχρι την Ιαπωνία, το ΔΝΤ δίνει δάνεια 55 δισ. δολαρίων στην Κορέα, 17 δισ. στην Ταϊλάνδη και 23 δισ. στην Ινδονησία. Είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διάσωση του ΔΝΤ και συνοδεύεται από το πρόγραμμα που έμεινε γνωστό ως SAP (structural adjustment policies), μέσω του οποίου επιβάλλονται μέτρα λιτότητας όπως η περικοπή των κρατικών δαπανών, η αύξηση των επιτοκίων, η αναδιάρθρωση του χρηματοοικονομικού συστήματος, η ανάκληση αποφάσεων για την προστασία του εμπορίου και η ρευστοποίηση αφερέγγυων επιχειρήσεων. Τα προγράμματα προκαλούν σημαντική υποτίμηση των νομισμάτων, κύμα χρεοκοπιών, δραματική απώλεια θέσεων εργασίας και αύξηση των τιμών στα είδη καθημερινής κρίσης, πυροδοτώντας κοινωνική αναταραχή και βίαιες εκδηλώσεις.
Αργεντιν (1999-2001: ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ)η---> Το Δεκέμβριο του 2001, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε τη μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κατά 20% ταυτόχρονα με την απαγόρευση ανάληψης καταθέσεων που είχαν οι πολίτες στις τράπεζες για ποσά μεγαλύτερα από το 50% του λογαριασμού τους. Τα μέτρα αυτά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Αργεντινούς, καθώς ήρθαν σε συνέχεια τριετούς ύφεσης της οικονομίας, η οποία είχε οδηγήσει ήδη σε σημαντική μείωση του βιοτικού τους επιπέδου. Υπήρξαν βίαια επεισόδια στη μεγάλη χώρα της Λατινικής Αμερικής και ακολούθησε παραίτηση της κυβέρνησης, ενώ η νέα κυβέρνηση σε συνθήκες πανικού ανακοίνωσε τη στάση πληρωμών για το εξωτερικό χρέος ύψους 140 δις δολαρίων και την υποτίμηση του αργεντίνικου πέσου σε σχέση με το δολάριο.
Ουγγαρία----> Η χώρα είχε υπερβεί τα όρια για την οικονομία του Μάαστριχτ με ένα δημοσιονομικό έλλειμμα 8%. Το κυβερνών κόμμα ισχυρίστηκε ότι τα βάρη θα κατανεμηθούν δίκαια. Με τα μέτρα, όμως, που πήρε έγινε αμέσως φανερό ότι τα λαϊκά στρώματα θα πλήρωναν το μάρμαρο. Με την πολιτική που ασκήθηκε, ο ΦΠΑ στα είδη λαϊκής διατροφής αυξήθηκε από 15% σε 20%, το γκάζι αυξήθηκε κατά 30% και το ρεύμα από 6%-8%. Παράλληλα, πάνω από 10.000 θέσεις εργασίας καταργήθηκαν στο δημόσιο και οι μισθοί των εργαζομένων έχουν παγώσει.
Τα βάσανα του Ούγγρων δεν τελειώνουν εδώ. Η κυβέρνηση υποχρέωσε τους φοιτητές να πληρώσουν την εγγραφή τους στα πανεπιστήμια, ιδιωτικοποίησε την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση. Σήμερα το δημόσιο έλλειμμα έχει φτάσει στο 3,4% του ΑΕΠ. Αυτό, όμως, δεν προφύλαξε καθόλου τους Ούγγρους, τους περίμενε μια νέα δοκιμασία λόγω της κρίσης του 2007-2008, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που προσέφυγαν στο ΔΝΤ για να πάρουν δάνειο 20 δισ. ευρώ (δεν χρησιμοποίησαν παρά μόνο 4 δισεκατομμύρια).
Αυτή η βοήθεια συνοδεύτηκε με νέους όρους μείωσης των κοινωνικών δαπανών. Η πολιτική αυτή έχει δυσάρεστες συνέπειες. Στις προσεχείς εκλογές, τον Απρίλιο του 2010, με βάση τις δημοσκοπήσεις, η άκρα δεξιά, που ακολουθεί μια ξενοφοβική δραστηριότητα, φαίνεται ότι επωφελείται σημαντικά, οι σοσιαλιστές καταποντίζονται, ενώ οι συντηρητικοί είναι οι κερδισμένοι.
Ρουμανία------> Συνολικά, φέτος, θα πρέπει να απολύσει περίπου 137.000 άτομα (το 10% του συνολικού προσωπικού) από τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ενώ στην Παιδεία οι περικοπές θέσεων εργασίας θα διαμορφωθούν σε 15.000.Αλλαγές προετοιμάζει η ρουμανική κυβέρνηση και στις συντάξεις. Στη Ρουμανία, ο μέσος όρος των συντάξεων δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συντάξεων που κυμαίνονται από 100 ευρώ έως και 30 λεπτά του ευρώ, ενώ οι υψηλές συντάξεις κινούνται κοντά στα 1.000 ευρώ.Ο προϋπολογισμός της Ρουμανίας για το 2009 παρουσίασε έλλειμμα 36,4 δισ. λέι (6,5 δισ. ευρώ) ή ποσοστό 7,2% επί του ΑΕΠ, έναντι στόχου ελλείμματος 36,6 δισ. λέι, που προέβλεπε η δανειοδοτική συμφωνία με το ΔΝΤ.Το ΑΕΠ «βούλιαξε» κατά 7,2%.Τα έσοδα του κεντρικού προϋπολογισμού μειώθηκαν κατά 5,4% σε σύγκριση με το 2008, ενώ η μείωση αυτή αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,8% του ρουμανικού ΑΕΠ. Αναφορικά με τη μείωση των φορολογικών εισφορών, αυτές μειώθηκαν κατά 31,9% στους δασμούς εισαγωγής προϊόντων, αλλά και κατά 16% στο επίπεδο του ΦΠΑ.Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα χορηγήσει την 3η και την 4η δανειοδοτική δόση, ύψους 2,3 δισ. ευρώ, προς τη Ρουμανία. Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα έχει λάβει ενίσχυση 7 δισ. ευρώ.
Ισλανδία(2008: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ) ---> μείωσε μισθούς και συντάξεις, αύξησε φόρους και προέβη σε περικοπή δημοσίων δαπανών.Ήταν η πρώτη βιομηχανική χώρα που χρειάστηκε τη διάσωση του ΔΝΤ από τη συμφωνία της Βρετανίας το 1976. Υπό την απειλή χρεοκοπίας, η Ισλανδία πήρε δάνειο 2,4 δισ. δολαρίων. Ο οργανισμός, όμως, καθυστερεί την εκταμίευση των δόσεων σε μια εκβιαστική κίνηση που στοχεύει να πιέσει τη χώρα να αποζημιώσει τη Βρετανία και την Ολλανδία για τα χρήματα που έχασαν οι πολίτες τους στις ισλανδικές τράπεζες. Παράλληλα, επιβάλλει σκληρούς όρους, όπως μείωση κατά 10% των δαπανών όλων των υπουργείων και αύξηση των επιτοκίων.
Τουρκία-----> αναγκάστηκε σε μείωση κατά 20% των μισθών και σε κατακόρυφη αύξηση των επιτοκίων.
Λευκορωσία (2008: ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ) Για το ασυνήθιστα μεγάλο (για τα δεδομένα της χώρας) δάνειο των 2,5 δισ. δολαρίων, συμφώνησε να προχωρήσει στην υποτίμηση του νομίσματος κατά 20% και να παγώσει τους μισθούς.
Λετονία (2008: ΑΔΙΕΞΟΔΟ) ΔΝΤ και ΕΕ αποφάσισαν να στηρίξουν από κοινού τη χώρα κατά την κρίση του 2008, με ένα δάνειο 1,7 δισ. δολαρίων. Ενώ οι κινήσεις περικοπής δαπανών ικανοποίησαν τους Ευρωπαίους, το ΔΝΤ θεώρησε ότι η Λετονία δεν επιδεικνύει επαρκή πολιτική βούληση, με αποτέλεσμα να επιβάλει αυστηρότερους όρους. Το ρήγμα ανάμεσα σε ΔΝΤ και ΕΕ προκάλεσε καθυστερήσεις στην εκταμίευση των δόσεων. προέβη σε τετραπλασιασμό του ΦΠΑ της και μείωση κατά 20% των μισθών
Πακιστάν (2008: ΑΔΙΕΞΟΔΟ) Εξασφάλισε δάνειο 7,6 δισ. δολαρίων. Ως αντάλλαγμα αναγκάστηκε να αναστείλει τις επιδοτήσεις σε ενέργεια, πετρέλαιο και λιπάσματα, να μειώσει τις κρατικές δαπάνες, να αυξήσει τους φόρους και τα επιτόκια.
Σερβία (2009: ΑΝΕΡΓΙΑ) Χρειάστηκε δάνειο 3 δισ. ευρώ για να ξεπεράσει την κρίση του 2008. Για να το εξασφαλίσει συμφώνησε σε σκληρούς όρους, όπως η απώλεια του 1/5 των 70.000 θέσεων εργασίας του δημοσίου τομέα και το πάγωμα των μισθών.
Σρι Λάνκα (2009: ΑΝΕΡΓΙΑ) Αν και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, το ΔΝΤ συμφώνησε να δώσει δάνειο 2,5 δισ. δολαρίων στη Σρι Λάνκα για να αντιμετωπίσει την τελευταία οικονομική κρίση και να ανοικοδομήσει τη χώρα μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου.Μεξικό (1995: ΦΤΩΧΕΙΑ 50%) Το ΔΝΤ συνεργάστηκε με το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για το δάνειο των 30 δισ. δολαρίων που έδωσε το 1995. Ως αποτέλεσμα των μεταρρυθμίσεων που επέβαλε, ο αριθμός των Μεξικανών που ζούσαν κάτω από το όριο της φτώχειας ξεπέρασε το 50% και ο κατώτατος μισθός μειώθηκε κατά 20%.
Ρωσία (κατ΄ επανάληψη) Το ιστορικό του ΔΝΤ στη Ρωσία δεν είναι το καλύτερο. Η χώρα έλαβε δάνεια τουλάχιστον 20 δισ. δολαρίων από το 1992 έως το 1996 και άλλα 41,5 δισ. δολάρια το 2008, όμως, δεν προχώρησε ποτέ στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Λανθασμένες οικονομικές πολιτικές και κακοδιαχείριση (αφού αρκετά δισ. από τα δάνεια εκλάπησαν), οδήγησαν στη χρεοκοπία.
Βραζιλία (1998, 2002: ΑΝΕΡΓΙΑ) Έλαβε 41,5 δισ. δολάρια το 1998 και άλλα 30 δισ. δολάρια το 2002. Το ΔΝΤ ζήτησε από τη Βραζιλία να εμφανίσει πλεονασματικό προϋπολογισμό, κάτι που σήμαινε χρόνια περικοπών στις δαπάνες και τις θέσεις εργασίας του δημοσίου.
Βρετανία (1976) Η κατάρρευση της στερλίνας έναντι του δολαρίου το 1976 έριξε τη Βρετανία σε μία οικονομική και πολιτική κίνηση. Η κυβέρνηση των Εργατικών προχώρησε στην ταπεινωτική κίνηση της προσφυγής στο ΔΝΤ (που μέχρι τότε βοηθούσε οικονομικά μόνο χώρες του τρίτου κόσμου) και ζήτησε δάνειο 2,3 δισ. στερλινών. Το τίμημα ήταν βαρύ, καθώς το ΔΝΤ απαίτησε από το Λονδίνο επώδυνες περικοπές κρατικών δαπανών
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΥΠΕΡ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Ο νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Herman van Rompuy δήλωσε σχεδόν ξεκάθαρα:Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης απο εδω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Είπε ακόμη οτι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες απο σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη.
Συνδέστε το βίντεο αυτό με το βίντεο που μιλάει ο Λόρδος Μόνγκτον σχετικά με την συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη όπου οι ηγέτες των κρατών μελών θα κληθούν να υπογράψουν την Συνθήκη που επικυρώνει την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΕ
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDENBERG ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ!!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :
1) ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
2) ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΜΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????????
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου