stageedimotomea@yahoo.gr

22.5.16

Κινημα Δικαιοσυνης Συμβασιούχοι stage

Στην προηγούμενη ανάρτηση βαλαμε έναν αριθμο τηλεφωνου.Ο αριθμος μπηκε για να επικοινωνειτε μαζι μας και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το θεμα μας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,οσοι πηρατε τηλεφωνο μας λεγατε "εχασα τα ασφαλιστικά ΜΟΥ,ειμαι ανεργος","εχασα την πρωτοδικη αποφαση ,περιμενω την εφεση ΜΟΥ","δεν μπορω να βρω το δικηγορο ΜΟΥ,μπορειτε να τον βρειτε εσεις αντι για μενα"???

Πραγματικα απορησαμε αν οσοι ησασταν στην αλλη γραμμη του τηλεφωνου,ήσασταν ΕΝΗΛΙΚΕΣ με παιδια,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ.Μας φανηκατε απο τον τροπο που σκεφτεστε ότι δεν ήσασταν πάνω από 10 χρονών!!!!!

Το τηλεφωνο που μπηκε δεν ειναι γραμμη υποστηριξης συμβασιουχων stage,δεν ειναι γραμμη ψυχολογικης υποστηριξης,ειναι γραμμη ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ και ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Οσοι σκεφτεστε  με το "ΜΟΥ" και οχι με το "ΜΑΣ" ,δεν προκειται ποτε να πετυχετε τιποτα στη ζωή σας.

Αν εχετε προβληματα με τους δικηγορους σας,ψαξτε να τους βρειτε ΕΣΕΙΣ.Δεν ειναι δικο μας πρόβλημα.

Εμείς οι 20 που κραταμε μονοι μας το θεμα ζωντανό,γιατί ολοι εσεις αδιαφορείτε,πηγαμε σε ολες τις κοινοβουλευτικες ομαδες .

ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ,ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ειναι ολοι εναντιον μας.Κι ομως εσεις σε αυτους τρεχετε ακομη και παρακαλατε για να σας βαλουν εστω σε σουπερ μαρκετ για ενα 4ωρο.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!!!!!

Πολιτικη λυση δε θα δοθει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα.Επισης τα δικαστηρια δε θα δωσουν λυση γιατι 1) ελέγχονται από την καθε κυβερνηση και 2) οι εργατολογοι τσεπωσαν τα λεφτα το 2010 που καναμε ολοι αγωγες και τωρα αν εξαιρεσουμε 200 ατομα που με πλάγια μέσα κερδισαν τις πρωτοδικες και εργάζονται σαν αοριστου χρονου,ολοι οι αλλοι χασατε τις αγωγες σας.

Την επόμενη Κυριακη 29 Μαίου στην Αθήνα στην οδό Πανεπιστημίου στο ξενοδοχειο Τιτάνια στις 10 το πρωί,θα γινει η ιδρυτικη διακηρυξη του κομματος "Κινημα Δικαιοσυνης".

Συμμετεχουμε ως ισότιμοι κι εμεις οι συμβασιουχοι stage.Ειναι η τελευταια μας ελπίδα να διατηρηθει το θεμα μας ζωντανό.Να ειστε ολοι εκει....αλλιως ...στον κουβά ολοι σας!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :