stageedimotomea@yahoo.gr

6.3.16

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ MEGA CHANNEL ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE

Ολοι θυμάστε την επίθεση που δεχτήκαμε οι συμβασιούχοι stage από το Mega Channel και την εκπομπή Οριζοντες του Δανέζη.Υπάρχει και το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=N_40H3h3Sn8.Το χρονικό σημείο που εγινε η νεα επίθεση ειναι πολύ υποπτο.Εγινε τη στιγμη που η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με διαφορες τροπολογιες «τακτοποιεί» στο δημόσιο παλιές εκκρεμότητες συμβασιούχων.Μια από αυτές τις εκκρεμότητες ειμαστε κι εμεις.
Η επιθεση εχει σαν στοχο να παρουσιασει στη κοινη γνωμη,οτι εμεις ειμαστε τα ρουσφετια προηγουμενων κυβερνησεων,τα βυσματα που μπηκαμε στο δημοσιο απο το παραθυρο,με αδιαφανεις διαδικασιες κι ετσι δεν πρεπει η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εξετασει το δικο μας θεμα. Βεβαια πως γινεται να εισαι ρουσφετι και να ειμαστε ολοι ανεργοι χωρις κανενα ασφαλιστικο δικαιωμα μετα απο τοσα χρονια εργασιας,ούτε καν ταμείο ανεργίας,μονο ο Δανεζης μπορει να μας το απαντησει.
Επειδη το ποτηρι ξεχείλισε και δε θα ανεχτουμε αλλη συκοφαντικη δυσφήμιση,απο κανεναν δηθεν «ευαισθητοποιημένο» τηλεοπτικο σταθμό ή άλλο δημόσιο προσωπο εναντίον μας,χωρις στοιχεία που να αποδεικνυουν τα λεγόμενα τους,παρά μόνο καποιες φαντασιωσεις τους,απευθυνθηκαμε σε δικηγόρους, βρηκαμε την οικονομικότερη προσφορά από δικηγόρο και θα προχωρήσουμε σε
ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ MEGA CHANNEL
,ζητωντας την αποκατασταση μας με δημόσια συγνωμη και οτιδήποτε άλλο.Αν δε μας ικανοποιησουν με το εξωδικο,ακομη και χρηματικη αποζημίωση για τον καθενα που θα συμμετασχει στο εξωδικο.. Το κόστος συμμετοχής στο εξώδικο ειναι 25 ευρω. Οποιος θελει να συμμετεχει πρεπει να κανει τα εξης
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
1)Μεχρι την Δευτέρα 14/03/2016 να καταθεσει 25 ευρω στον τραπεζικο λογαριασμο 147/934730-50 Εθνική Τράπεζα.Αν του ζητησουν από την Τραπεζα αιτιολογια καταθεσης ,να βαλει «ΕΞΩΔΙΚΟ»
2)Μεχρι την Δευτέρα 14/03/2016 να εχει στείλει στην διευθυνση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 52,ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΤΤΙΚΗΣ,Τ.Κ.15772,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ:ΠΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ οποιοδηποτε στοιχειο που να αποδεικνυει οτι μπηκατε με προκήρυξη,είτε το ΦΕΚ της προκηρυξης,είτε την αίτηση που ειχατε καταθεσει στον ΟΑΕΔ.
Επισης απαραιτητο ειναι ενα μικρο ενημερωτικο σαν βιογραφικο που θα συμπληρωνετε τα στοιχεια σας ,τι εχετε σπουδασει,εστω και Λυκειο,αν ειχατε καποια προυπηρεσια σε εργασια και οποιεσδηποτε αλλες γνωσεις (ξενη γλωσσα,υπολογιστες,κ.τ.λ.).Αυτό το ενημερωτικο ειναι υποχρεωτικο για να εχει γνωση ο δικηγορος που θα αναλαβει το εξωδικο αλλα και για να τους το τριψουμε στη μουρη,οσων λενε οτι ειμαστε αγραμματοι που μας εβαλαν οι βουλευτες από το «παράθυρο» στο δημόσιο.
Οσοι δεν μπορειτε να βρειτε τα ΦΕΚ της προκηρυξης που μπηκατε μπορειτε να παιρνετε τηλεφωνα στον ΟΑΕΔ ή στο 6985025358.
Στο ενημερωτικο σημειωμα πρεπει να γραψετε οπωσδηποτε,το Ονοματεπωνυμο σας,Το ονομα Πατέρα και Μητέρας,τη Διεύθυνση σας,το ΑΦΜ σας και την ΔΟΥ που ανηκετε.Επίσης καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας.
Προθεσμια λήγει 14/03/2016...Ο καιρος περναει και δε θα δοθει αλλη παράταση.
ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΘΗΝΑ
Μπορειτε να βαζετε τα χρηματα στον τραπεζικο λογαριασμο 147/934730-50 Εθνική Τράπεζα μεχρι Δευτέρα 14/03/2016. Αν του ζητησουν από την Τραπεζα αιτιολογια καταθεσης ,να βαλει «ΕΞΩΔΙΚΟ»
Το ΦΕΚ και το ενημερωτικο σημειωμα μπορειτε να το δωσετε χέρι με χέρι γλυτωνοντας τη καθυστερηση απο το ταχυδρομειο ή τα τυχόν ταχυδρομικά έξοδα, επικοινωντας στο τηλεφωνο 6985025358
Το εξώδικο αναλαμβάνει ο εργατολόγος Βαγγέλης Δουκάκης ,Ακαδημίας 52, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :