stageedimotomea@yahoo.gr

5.4.15

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ: 

Τα stage «ζωντάνεψαν» στα Δικαστήρια Τρικάλων

Τα stage «ζωντάνεψαν» στα Δικαστήρια Τρικάλων
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων εκδικάστηκε η υπόθεση που αφορά σε μήνυση που κατέθεσαν εννέα πρώην συμβασιούχοι εργαζόμενοι μέσω stage εναντίον του Δήμου Καλαμπάκας και του ΟΑΕΔ, διεκδικώντας την επαναπρόσληψή τους. Οι ενάγοντες υποστήριξαν πως εξυπηρετούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σε μάρτυρας υπεράσπισης μετετράπη ο τότε Δήμαρχος και νυν εναγόμενος Βύρων Μπουτίνας υπέρ των εργαζομένων! Οι εργαζόμενοι εργάζονταν περίπου 30 μήνες με συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεών τους και κάλυπταν οργανικά κενά, σημείωσε ο κ. Μπουτίνας. Η απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.
http://trikkipress.gr/%CF%84%CE%B1-stage-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BB/

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ:
1) ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE
2) ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE
3) TΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ 10000000% ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.(ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ)
4) ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΤΕΛΟΣ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :