stageedimotomea@yahoo.gr

6.1.15

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ - ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΔΥΜΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.
ΑΜΕΣΩΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δύο μέρες στα κρατητήρια για χρέος 50 ευρώ στην εφορία


Δύο μέρες στα κρατητήρια για χρέος 50 ευρώ στην εφορία

Δύο μέρες στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας θα υποχρεωθεί να μείνει ένας συμπολίτης μας, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα (05/01) στην Πάτρα γιατί χρωστάει στην εφορία το αστρονομικό ποσό των 50 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του δήμου Πατρέων, για το περιστατικό ενημερώθηκε αργά το μεσημέρι ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να λυθεί το ζήτημα. Συνεργάτης του όμως, που επικοινώνησε με την αστυνομία, έλαβε την απάντηση ότι η κράτηση του πολίτη δεν μπορεί να τερματιστεί, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε δημόσιο ταμείο ανοιχτό για να πληρωθεί το παράβολο.
Και επειδή ως γνωστόν την Τρίτη (06/01) είναι η αργία των Θεοφανείων, ούτε τότε θα μπορέσει να καταβληθεί το ποσό. Κάτι που σημαίνει ότι ο άτυχος πολίτης θα αναγκαστεί να παραμείνει στα κρατητήρια δύο μέρες.
"Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει την οργή του για την περιπέτεια συμπολίτη μας, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για ανεξόφλητο χρέος 50 ευρώ, προς την εφορία.
Την ίδια στιγμή, που τραπεζίτες, μεγαλοκαναλάρχες, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες οφείλουν στο δημόσιο αμύθητα ποσά, αλλά ουδείς τους υποχρεώνει να εξοφλήσουν τα χρέη τους, η συγκυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, εξαντλεί την αυστηρότητά της σε φτωχούς ανθρώπους" αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

news247



ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ 30%.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ




ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ BLOGGER ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :