stageedimotomea@yahoo.gr

30.12.14

ΠΡΟΣ Κ. ΒΡΟΥΤΣΗ: 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ....... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ??????????

Προς κ. Βρούτση,

                         Κυριε Υπουργε, εδω και 5 χρονια οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ STAGE εχουν καταθεσει αγωγες για να διεκδικησουν τα ενσημα τους που τοσα χρονια φαγατε εσεις οι πολιτικοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Εργαζομασταν σαν μονιμοι υπαλληλοι στις δημοσιες υπηρεσιες. Μετα την Απολυση μας απο το καθεστως ΠΑΣΟΚ το 2009 και 2010. Καναμε αγωγες για να διεκδικησουμε τα ενσημα μας, με καταγγελιες στο ΙΚΑ της περιοχης που εργαζομασταν. Τελικα τι γινεται με αυτα τα ενσημα;;;;;;;;;
Εσεις, ο ιδιος στα γραφεια της ΝΔ στην Θεσσαλονικη το Μαρτιο του 2010 μας ειχατε πει να κανουμε καταγγελιες τοσο στο ΙΚΑ οσο και να διεκδικησουμε την μονιμοποιηση μας με δικαστικες αγωγες. Ειχατε βαλει και δικηγορους.
Τελικα τι κανατε σαν Υπουργος εδω και 2 χρονια σχετικα με τα ενσημα και τις μονιμοποιησεις που ειχατε υποσχεθει τοτε στην Θεσσαλονικη στις 12/3/2010. Εκει εισασταν, εκει ημουνα και εγω.

Η απαντηση σας πρεπει να δωθηκε εδω και 2 χρονια. Ουτε καν μας δωσατε σημασια, μας πεταξατε στον καδο! Ουτε καν νοιαστηκανε για τις ασφαλιστικες μας διεκδικησεις, αφου οι αγωγες για τα ενσημα μας ειναι στα συρταρια του κατα τοπους ΙΚΑ.

Η δικη μας απαντηση ειναι ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ! ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2012 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ STAGE.
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ! ΜΕ ΤΟΥ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΑΓΩΓΕΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :