stageedimotomea@yahoo.gr

11.10.14

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέλη του άτυπου Συντονιστικού Αγωνιζόμενων Συμβασιούχων Αορίστου Χρόνου στο Υπουργείο Οικονομικών και τον Δήμο Αθηναίων, ο Αλέξανδρος Ίννος, από τους αδίκως απολυμένους συμβασιούχους του Υπουργείου Οικονομικών που υπηρετούσε στη  Θ΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Κωστάκης, από τους πρωτοδίκως δικαιωμένους συμβασιούχους του Υπουργείου Οικονομικών που υπηρετεί στο Τελωνείο Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» αμισθί και δίχως ασφάλιση από τον Απρίλιο του 2014 και η Δήμητρα Παπακωνσταντίνου, από τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων σε αναστολή εργασίας έπειτα από τα συνεχόμενα ασφαλιστικά μέτρα που άσκησε εναντίον τους ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Καμίνης, καθώς και ο Φώτης Σαγώνας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, συναντήθηκαν την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 με τον Δημήτρη Βίτσα, Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τη μακροχρόνια αδικία την οποία υφίστανται.
Από μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Βίτσας, αναγνώρισε πως η χρόνια εργασία καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δημοσίου και δεν είναι δυνατόν να λογίζεται ούτε ως μαθητεία, ούτε ως εποχιακή εργασία.
Επανάλαβε τις δεσμεύσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όλους όσοι αντισυνταγματικά και παράνομα απολύθηκαν, αίροντας επιτόπου κάθε δικαστική ενέργεια από μέρους του Δημοσίου εναντίον τους. Τόνισε ότι όσοι έχουν δικαιωθεί πρωτόδικα θα επιστρέψουν άμεσα στις εργασίες τους, συμπληρώνοντας πως μια αριστερή κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε όσους υπαλλήλους εκκρεμούν δικαστικά οι υποθέσεις τους. 
Το άτυπο Συντονιστικό Αγωνιζόμενων Συμβασιούχων Αορίστου Χρόνου στο ΥΠΟΙΚ και τον Δήμο Αθηναίων, θα συνεχίσει τους αγώνες για το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία και τη δικαίωση όλων των συναδέλφων μας!

Η Συντονιστική Επιτροπή
Αγωνιζόμενων Συμβασιούχων Αορίστου Χρόνου στο ΥΠΟΙΚ και τον Δήμο Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια :