stageedimotomea@yahoo.gr

22.12.13

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΚΑΝΑΛΙΑ - ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


Το κόλπο με τη μονιμοποίηση
Δικαστικοί, δικηγόροι και δήμαρχοι εξυπηρετούν όσους μπήκαν από το παράθυρο στο Δημόσιο
Το κόλπο με τη μονιμοποίηση


  Μια απίστευτη «φάμπρικα» μονιμοποίησης συμβασιούχων υπαλλήλων που κανονικά θα έπρεπε να έχουν απολυθεί στήθηκε τους  τελευταίους δύο μήνες στις αίθουσες των δικαστηρίων μέσω της διαδικασίας των προσωρινών διαταγών. Παρά τα νομοθετικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ένα κύκλωμα στις παρυφές της Δι...
 http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=549075&wordsinarticle=%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%A3%3B%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%95%CE%A3

Προκαταρκτική για μονιμοποιήσεις συμβασιούχων

Πρώτη καταχώρηση: 18/12/2013 - 19:45
Τελευταία δημοσίευση: 18/12/2013 22:23Κοινωνία
Προκαταρκτική για μονιμοποιήσεις συμβασιούχων
Προκαταρκτική για μονιμοποιήσεις συμβασιούχων

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για να διακριβωθεί εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα σχετικά με την έκδοση προσωρινών διαταγών προς συμβασιούχους, που έχουν ως συνέπεια την μονιμοποίησή τους, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Τύπου.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται σε «κόλπο» με την μονιμοποίηση συμβασιούχων οι οποίοι μπαίνουν από το παράθυρο στο Δημόσιο, για μεθοδεύσεις επιλογής δικασίμου, για «φάμπρικα» δικαστών, δικηγόρων και δημάρχων, κ.λπ.
 http://www.enikos.gr/society/200612,Prokatarktikh_gia_monimopoihseis_symvasi.html

ο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται σε «κόλπο» με την μονιμοποίηση συμβασιούχων οι οποίοι μπαίνουν από το παράθυρο στο Δημόσιο, για μεθοδεύσεις επιλογής δικασίμου, για «φάμπρικα» δικαστών, δικηγόρων και δημάρχων, κ.λπ.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για να διακριβωθεί εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα σχετικά με την έκδοση προσωρινών διαταγών προς συμβασιούχους, που έχουν ως συνέπεια την μονιμοποίησή τους, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :