stageedimotomea@yahoo.gr

17.3.13

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ STAGE ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


nikolopoulos


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας κ. Νίκος Νικολόπουλος, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Πάτρας η οποία κατατάσσει τους εργαζόμενους με stage στους αορίστου χρόνους συμβασιούχους, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 


"Οι stagiers με δικαστική απόφαση γίνονται αορίστου χρόνου...
"Έχω πει ότι υπάρχουν θεσμοί και άνθρωποι που στέκονται όρθιοι απέναντι στην θύελλα που πλήττει τον τόπο μας. Το επαναλαμβάνω και σήμερα, που ένα νέο φως ελπίδας άναψε από την αίθουσα του Πρωτοδικείου Πατρών, για τους stagiers του ΠΓΝΠ. Eκλαμβάνω την δικαστική απόφαση ως μια μεγάλη νίκη αυτών των παιδιών, που δεν κάμφθηκαν από πιέσεις ή και υποσχέσεις. Ως μία νίκη της ίδιας της κοινωνίας των πολιτών.Ως μία νίκη απέναντι στην πρώτη μνημονιακή καταιγίδα " αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο τ. υφυπουργός εργασίας Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την δικαστική απόφαση που βγήκε για stagiers...
Αξίζει να σημειώσουμε όπως άλλωστε είναι γνωστό και σχεδόν σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν με προγράμματα stage, ότι ο Νίκος Νικολόπουλος και ως τομεάρχης εργασίας της ΝΔ που υπήρξε για πάνω από δύο αλλά και για όλο το χρονικό διάστημα που διαρκεί ο αγώνας των παιδιών είναι δίπλα τους, κάτι το οποίο όχι μόνο το αναγνωρίζουν αλλά και τους δίνει δύναμη στον αγώνα τους....και χαρατκηριστικά λένε: "Έχουμε έναν πολιτικό που βρήκαμε ανοικτή την πόρτα του που μας άκουσε κ μας στήριξε απο το την πρώτη στιγμή"
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Βουλευτής Αχαΐας
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :