stageedimotomea@yahoo.gr

19.11.12

Τακτοποίηση υπαλλήλων απασχολούμενων με STAGE επιδιώκει ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας

Τακτοποίηση υπαλλήλων απασχολούμενων με STAGE επιδιώκει ο ΝίκαςΝα τακτοποιηθούν οι επί 8 χρόνια απασχολούμενοι -μέσω του προγράμματος STAGE- στο Δήμο Καλαμάτας επιδιώκει ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, όπως δήλωσε χθες ο ίδιος ότι ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην προχθεσινή συνάντηση που είχε μαζί του, στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες του δήμου -«υπάρχουν αποφάσεις δικαστηρίων, δεν συζητάμε πλέον για απόκτηση εμπειρίας, αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται κανονικά» είπε.
Παράλληλα, ο Π. Νίκας δήλωσε ότι έθεσε στον υπουργό και την εκκρεμότητα που -όπως είπε- παραμένει και για ορισμένους υπάλληλους που αν και έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ, δεν έχει ακόμα κινηθεί η διαδικασία για να ορκιστούν.
Ο δήμαρχος, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι τα πιο πάνω ζητήματα είναι κατά βάση αρμοδιότητα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη, με τον οποίον είπε ότι θα επιδιώξει συνάντηση.
Τέλος, ο Π. Νίκας, δήλωσε ότι με τον Ευρ. Στυλιανίδη συζήτησε και την αναγκαιότητα αλλαγών στον «Καλλικράτη», το θεσμικό πλαίσιο του οποίου με την υφιστάμενη μορφή του -σύμφωνα με τον δήμαρχο- «δεν επιτρέπει τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ STAGE ΟΛΟΙ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ.....ΗΜΟΥΝ STAGIER...ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 29/4/2013 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ....ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΔ 164/2004 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ?ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥ

stage dhmosio είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ. ΠΗΓΕ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΟ? ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΕΙΤΖ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ.
ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ.