stageedimotomea@yahoo.gr

27.3.11

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 19 ΚΑΙ 20/2007



Ιδού τι ελεγε το ΠΑΣΟΚ οταν ηταν αντιπολίτευση για τους συμβασιούχους και τον Άρειο Πάγο σχετικά με τις αποφασεις 19 και 20/2007 και πως παρακατω η ΝΣΚ προσπαθει διαμεσου του ΠΑΣΟΚ βεβαιως να μας πει οτι οι αποφασεις αυτες πρεπει να διωξουν τους συμβασιουχους εργαζομενους STAGE.
Απο την μια μας λεει το ΠΑΣΟΚ (ορθά) οτι η κυβερνηση της ΝΔ παρενέβει στην δικαιοσύνη εναντίον των συμβασιούχων και από την άλλη μας λέει οτι δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Αρειου Παγου που η ίδια καταδικάζει με δηλώση της.
Τελικα η Κυβέρνηση συνεχίζει τα ψέματα και θα συνεχίζει να ψεύδεται! Ο σκόπος της ήτανε να καταλάβει την εξουσία το 2009 με όσους περισσότερους βουλευτές μπορεί έτσι ώστε να περνάει τα σχέδια του ΔΝΤ οσο ποιο ευκόλα μπορεί για την καταστροφή της Ελλάδος!
Το ΠΑΣΟΚ κατάγγειλε την ΝΔ για την νοωθεία της ψηφοφορίας της ολομέλειας του ΑΠ το 2007 αλλά η ίδια προσπαθεί να τρομοκρατήσει την δικαιοσύνη διαμέσου του ΝΣΚ σχετικά αμά κανούν καλά την δουλειά τους οι δικαστές, με λίγα λόγια η κύβερνηση παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης ΟΜΑ! Δηλαδή να είχαμε να λέγαμε στο ΠΑΣΟΚ! Από την μια γιουβέτσι και από την άλλη παστουρμάς!
Η Εκτελεστική Εξουσία παρεμβαίνει στην Νομοθετική Εξουσία διαμέσου του ΝΣΚ για να πνίξει την δικαιώματα των εργαζομένων STAGE!

Δεν υπάρχουν σχόλια :