stageedimotomea@yahoo.gr

17.7.10

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΚΑ 9 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ 20/7/2010

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/7/2010 ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΕΣΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 9 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 9 ΑΤΟΜΩΝ., ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ STAGE ΙΚΑ.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ STAGE ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ "ΔΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ STAGE ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(STAGE) ΙΚΑ



1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Σε μια περίοδο κρίσης και ανεργίας η ανάγκη για ενεργητικότερη διεκδίκηση των εργασιακών μας θεμάτων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.Ας δώσουμε όλοι το παρών σε μια δυναμική κινητοποίηση έξω από τον ¨Αρειο Πάγο στις 23 Σεπτεμβρίου.Σε κάθε επιτυχημένο αγώνα το πλήθος και η ενότητα αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας.ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
Ο Ν.Σερρών συμμετέχει στην διαδήλωση της 23ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.Ολοι οι συνάδελφοι συμβασιούχοι που απασχολούνται στον δημοσιο τομέα με οποιαδήποτε μορφής σύμβαση(έργου,stage,μερικής,ορισμένου κ.α)μπορούν να καλούν τα κάτωθι τηλ.για να δηλώσουν συμμετοχή.Η έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση της μεταφοράς μας.

(6993347421 ¨Εφη,6998860298 Πασχαλία)