stageedimotomea@yahoo.gr

18.10.09

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΝΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ??????????? ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ


ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΖΩΑ???????????????????????????????????????????????


ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΗΣ ΓΙΑ ΤΑ STAGE!!



STAGE
«Προθάλαμος» μονιμοποίησης

Τι ισχύει. Τα Stage από προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, κυρίως τα τελευταία χρόνια, μετατράπηκαν σε προγράμματα... εξυπηρέτησης ημετέρων και λειτούργησαν σαν προθάλαμος για τη μονιμοποίησή τους στο δημόσιο.

Εκτός από την πλασματική διόρθωση της ανεργίας δίνει τη δυνατότητα σε όσους πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς να πριμοδοτούνται με επιπλέον 50% των μορίων που προέρχονται από την εμπειρία.

Τι αλλάζει. Το ΑΣΕΠ θεωρεί ότι η βαθμολόγηση της εμπειρίας που αποκτήθηκε στο Δημόσιο από Stage αλλά και από συμβάσεις έργου θα πρέπει να καταργηθεί αμέσως και επιπλέον πρέπει να αποφεύγεται η χρησιμοποίησή της ως τυπικό προσόν διορισμού, διότι παραβιάζεται η αρχή της ισότητας έναντι των υποψηφίων που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπουργικά και βουλευτικά σαλόνια.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ:

Όμως, πάνω απ’ όλα είναι η εμπέδωση της Αξιοκρατίας.
Αξιοκρατία από την πρόσληψη έως την εξέλιξη στην κορυφή της ιεραρχίας.
Για το σκοπό αυτό το ΑΣΕΠ επιστρέφει!
Επιστρέφει παντού, ενισχύεται, διευρύνει τις αρμοδιότητες του.
Έτσι, βάζουμε τέλος στην λογική που θέλει το κράτος λάφυρο του νικητή. Σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ και με την απαραίτητη ενίσχυσή του θα προχωρήσουμε σε μια μικρή επανάσταση, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη, για την ελληνική δημόσια διοίκηση. Θα αναθέσουμε στο ΑΣΕΠ την επιλογή Γενικών Διευθυντών της Δημόσιας Διοίκησης μέσα από ενιαία διαδικασία για όλο το Δημόσιο. Έτσι, θα κάνουμε πράξη το δόγμα για τους άριστους και όχι τους αρεστούς. Έτσι, θα φέρουμε στο προσκήνιο τα άξια στελέχη, θα λυτρώσουμε το ελληνικό κράτος οριστικά και αμετάκλητα από το άγος του κομματισμού.
Σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ καθιερώνουμε ετήσιο πολυμορφικό διαγωνισμό εισαγωγής στο δημόσιο με συνδυασμό μορίων και γραπτών εξετάσεων.
Οι «προσχηματικές» συμβάσεις έργου με φυσικά πρόσωπα καταργούνται, με το απαραίτητο μεταβατικό στάδιο για τους ήδη υπηρετούντες.
Όλες οι διαδικασίες χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση διενεργούνται από το ΑΣΕΠ.
Βάζουμε τέρμα στα πελατειακά stage στο δημόσιο. Βάζουμε τέλος στην πελατειακή συνέντευξη στο δημόσιο καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ώστε να αποκατασταθεί η αξιοκρατία.
Πρέπει να βάλουμε τέλος σε μια ακόμη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί ακόμη. Καμιά απόφαση δεν μπορεί να οδηγεί σε μια νέα γενιά ομήρων, σε μια νέα γενιά «συμβασιούχων» στο δημόσιο και στους ΟΤΑ. Πολιτικές ενίσχυσης της απασχόλησης θα εφαρμοστούν, όχι όμως με τρόπο που καταλύει την αξιοκρατία και την εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
Δεν θέλουμε ξανά, ποτέ ξανά, νέα παιδιά και άξιοι άνθρωποι να αδικούνται, συχνά να εξευτελίζονται, εξαρτώμενοι από την εύνοια του ενός ή του αλλού. Δεν θέλουμε ξανά, ποτέ ξανά, άξια στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης να στιγματίζονται ως κομματικοί εγκάθετοι διότι η διαδικασία ανάδειξής τους είναι διαβλητή και χρωματισμένη.
Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να απομακρυνθούμε!
Το ΑΣΕΠ θα κάνει τη δουλειά του. Και εμείς τη δική μας.
Ξέρω ότι εμείς έχουμε την ευθύνη. Θα την αναλάβουμε.

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
Αν έχουμε μια φιλοδοξία, αυτή είναι απλή και είναι η εξής: Όταν ο ελληνικός λαός μας δώσει την εντολή να παραδώσουμε την εξουσία, να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους πολίτες, να κοιτάξουμε στα μάτια κυρίως την επόμενη γενιά, τα παιδιά μας, και να ξέρουμε ότι κάναμε το χρέος μας, ότι τιμήσαμε την εντολή του ελληνικού λαού.


ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΥΠΝΟ????????????????????????????


ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ?????????????????????????????


ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ:


ΦΑΤΕ ΜΟΡΙΑ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :