Η 1η απόφαση "μονιμοποίησης" STAGE στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Η 1η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ! Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ! 18 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΩΝ!!!!

10.4.11

ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΡΤΑΣ!!!ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΤΟ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 6975......... .Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6980..............Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ (ΑΠΟ ΘΕΣ-ΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ.Λ.Π.) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/4/2011 ΣΤΙΣ 8.00Π.Μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6980 209 818 ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ... ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 20€.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚ ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 13/4/2011 ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 14/4/2011 ΕΙΝΑΙ: A) 36 € ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ, Β) 56 € ΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ Γ) 46 € ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 21:ΟΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Α) ΜΑΡΚΑΚΗ ΟΛΓΑ:6973.......... KAI Β) ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:6984...........ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ WHAT'S UP.ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ.